Τ’ ότι θα ήθελα να φάω ένα ολόκληρο ταψί παστέλι, με ξεπερνάει!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Αλλά όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο στην Καλαμάτα, τότε όλα αλλάζουν

Ωχ, αμάν!
Επόμενος στόχος το ουζάκι.

Είναι το περίφημο και βραβευμένο παστέλι του Φίλιππου.

Και συσκευασμένο για τις λιγούρες στη δουλειά...

Πρώτες ύλες από τη μεσσηνιακή γη και οικογενειακή παράδοση από τα ‘50s.

Οπότε η αποψινή βόλτα, έχει οπωσδήποτε ψώνια από το κατάστημα του, στο κέντρο της πόλης- γιατί έχουμε και παραγγελιές από φίλους που ξέρουν περί τίνος πρόκειται και περιμένουν προμήθειες πίσω στην Αθήνα.

Ποζάρουμε.
Και χλαπακιάζ...εεε, δοκιμάζουμε εννοώ.
Α, ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμάσω κι ένα έβδομο κομμάτι.

Παστέλια τραγανά με σουσάμι ή φυστίκι, μαλακά με σουσάμι, με μέλι ή με υπερτροφές (γκότσι μπέρι και κράνμπερυ).

P.S. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δοκίμασε παστέλι, που θα σου κόψουν επιτόπου απ’ το ταψί. Η γεύση είναι σ’ άλλο level…  

Υπαπαντής 1, Καλαμάτα 241 00

Werbung: pureblack.de

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

More to explorer

© All rights reserved | Made by Elena Kardamitsi