“Θα σε πάω στη φίλη μου, τη Μαρί”, μου είπε ο Πέτρος, όταν πρωτοφτάσαμε στα Κύθηρα.
Περπατάμε μέσα στο γραφικό κεντρικό δρομάκι της Χώρας και ξαφνικά μπροστά μου αντικρίζω το πιο χαμογελαστό πλάσμα στον κόσμο!
Η Μαρί Κορωναίου είναι ένα γλυκό κορίτσι, που έγινε αμέσως και δική μου φίλη (θα γίνει και δική σας, πιστέψτε με…)
Είναι και ο κατάλληλος άνθρωπος, για να σε συμβουλέψει, να σε στείλει στα σωστά στέκια στο νησί.
Η Μαρί έχει δημιουργήσει το πιο κουκλίστικο κατάστημα των Κυθήρων.
Το Sochora Boutique!
Κάθε κομμάτι στο Sochora είναι προσεκτικά διαλεγμένο.
Απολαμβάνεις μόδα, αισθητική, δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών.
Κοινώς, θέλεις να τ’ αγοράσεις όλα.
Και να κρατήσεις σημειώσεις, εταιρείες και ονόματα.
(αν τύχει να συναντήσεις και τη μητέρα της, θα ξετρελαθείς και με κείνη και θα καταλάβεις πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, το πιο αληθινό χαμόγελο που έχεις δει ποτέ, μια κινητή εγκυκλοπαίδεια για την ιστορία και τις παραδόσεις του νησιού. Έχει και το δικό της site eleniharou.gr, ένα ψηφιακό θησαυροφυλάκιο των Κυθήρων)
P.S. το Sochora κρύβει κι ένα μυστικό*. Στο πίσω μέρος του καταστήματος, υπάρχει μια βεράντα με μαγική θέα προς τη Χύτρα. Αυτή η βεράντα λειτουργεί σαν κρυφό bar – προέκταση του bar, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Αράζεις στα λιγοστά τραπεζάκια ή στον καναπέ, παραγγέλνεις το ποτό σου και απολαμβάνεις τις πιο σπέσιαλ και πριβέ στιγμές στο νησί.
Sochora Boutique
Κύθηρα 801 00


















