Ε, Φυσικά και θα Σε Πάω στο Καινούργιο Εστιατόριο, που Έχει Ξετρελάνει την Κωνσταντινούπολη, Σοφούλα μου!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Δε χάνεις την ευκαιρία για τέτοιο Ιταλικό.

To Galvin αμέσως έκανε το εφέ του κι απέκτησε φήμη μέσα σ’ ελάχιστους μήνες, σε μια πόλη που έχει πολύ, μα πολύ δυνατή γαστρονομία! 

Χαμηλός φωτισμός, βαριά αριστοκρατική- αλλά απίστευτα άνετη- επίπλωση, δέντρα και τρεχούμενα νερά κι ένα εντυπωσιακό μπαρ. 

Φρέσκα Ζυμαρικά και Pizza, που στέκουν άνετα σε κορυφαία εστιατόρια της Ιταλίας και της Νέας Υόρκης.

Στην Κωνσταντινούπολη θα κάνω δίαιτα”, είπε κάποτε ένας ταξιδιώτης κι αυτομάτως δεκάδες ραβιόλια του Galvin , μυριάδες κεμπάπ του Bilice κι εκατοντάδες λαχματζούν του Halil, οδηγήθηκαν σ’ ομαδική αυτοκτονία.

Για τον μέσο Τούρκο το Galvin είναι πανάκριβο. Για τιμές Ελλάδας, τα 25ευρώ το άτομο (χωρίς αλκοόλ)- σε τέτοιο πολυτελές περιβάλλον, με πεντανόστιμο φαγητό- είναι ένα εξαιρετικά σωστό deal.

P.S. Το καλό εστιατόριο το καταλαβαίνεις από την… τουαλέτα του #truestory  Στις εντυπωσιακές γυναικείες τουαλέτες, εκτός από ζεστές αποστειρωμένες πετσέτες, αρωματικά σαπούνια και κολόνιες που ευωδιάζουν, θα βρεις μέχρι σερβιέτες και… ταμπόν, για ώρα ανάγκης. #truestory_2

Galvin Ristorante

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

More to explorer

Κι Όμως, τo Ιστορικό Viktor Levi Wine House, Παραμένει ένα Κρυφό Διαμάντι για τους Ταξιδιώτες στην Κωνσταντινούπολη!

Βρίσκεται στην αγαπημένη μας περιοχή (στη Moda/Μόδι), στην αγαπημένη μας πλευρά της Πόλης (στην ασιατική, στο κοσμοπολίτικο Kadıköy/Χαλκηδόνα). Μαζί με το ελληνικό

Read More »

© All rights reserved | Made by Elena Kardamitsi