Φύγαμε για Πατινάζ στην καρδιά του Manhattan! – To Welove2travel.gr στη Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Και μόνο που στέκεσαι μπροστά στο εμβληματικό δέντρο κι απλώνεται μπροστά σου το παγοδρόμιο του Rockfeller Center- που τόσες φορές έχεις δει/ζηλέψει σε ταινίες- σου είναι αρκετό ως εμπειρία!

Ναι, Σοφούλα μου! Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη!

Ωχ, πάλι αυτοί...

Κι είναι όντως περίεργο: και να το βλέπεις μπροστά σου, να το ζεις, παραμένει κινηματογραφικό, μαγικό, σχεδόν συνεχίζει να ζει στο φαντασιακό σου!

Οκ, το ξέρεις πως θα ‘χει πολύ κόσμο. Λογικό.

Δε μπορείς να κλείσεις θέση online, απλώς περιμένεις της σειρά σου. (μόνο VIP reservation μπορείς να κάνεις, που ξεκινά από… 75$ στις Γιορτές- όχι, ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε. ) 

Για να κάνεις πατινάζ, έτσι όπως είσαι στην 5η Λεωφόρο, κατεβαίνεις 5 δρόμους πιο χαμηλά κι απολαμβάνεις τις χριστουγεννιάτικες στιγμές σου στο πανέμορφο Bryant Park!

P.S. Εννοείται πως το πας ποδαράτο, από το Central Park, το Midtown Manhattan και τηTimes Square, μέχρι το γοητευτικό Chelsea και τo κοσμοπολίτικο Greenwich Village τη γειτονιά του Sex and the City. Κι αν αντέχεις, φτάνεις και μέχρι την διάσημη Brooklyn Bridge. Φυσικά για όλα αυτά χρησιμοποιείς όποτε θέλεις το μετρό και την Metrocard.

Rockfeller Center

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

More to explorer

© All rights reserved | Made by Elena Kardamitsi