Το Ξενοδοχείο μας στην Πράγα

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η σωστή επιλογή καταλύματος μας έφτιαξε ολόκληρο το ταξίδι στην Πράγα. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που αγγίζεις το 100% επιτυχία σε όλους τους τομείς – κι απολαμβάνεις τ’ αποτελέσματα σ’ όλη την ταξιδιωτική εμπειρία. Εξηγούμαστε:

LIKE HOME APARTMENTS

Τέλειο Σημείο. Απ’ τον απέναντι δρόμο ξεκινούν τα δρομάκια της Παλιάς Πόλης. Βρίσκεσαι μια ανάσα απ’ τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά και κάνεις φανταστική βόλτα μέχρι τη Γέφυρα του Καρόλου.

Ακριβώς μπροστά απ’ το κατάλυμα έχει στάση λεωφορείου, τραμ και μετρό (Narodni trida), για να κινηθείς κι εκτός Παλιάς Πόλης.

Να πας στην άλλη όχθη του Μολδάβα, προς το Κάστρο της Πράγας και το περίφημο Μοναστήρι Στράχοβ, να πάρεις το λεωφορείο για το αεροδρόμιο ή για τον κεντρικό σταθμό του τρένου ή για εκδρομή (π.χ στο εντυπωσιακό Καρλοβι Βάρι).    

Πραγματικά άνετο διαμέρισμα – πολύ ζεστό, ευρύχωρο κι ήσυχο – παρόλο που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο.

Εντυπωσιακό το κτίριο απ’ έξω (δίπλα ακριβώς έχει και τεράστιο super market για οτιδήποτε χρειαστείς, αλλά και street food για καμιά ξαφνική λιγούρα).

Οι 2 τύποι που τρέχουν το κατάλυμα είναι ευγενέστατοι, διακριτικοί και θα σου λύσουν κάθε απορία (δεν είναι κλασσικό ξενοδοχείο, είναι Apartments, που σημαίνει πως δεν υπάρχει μονίμως ανοιχτή ρεσεψιόν, αν χρειαστείς κάτι το βράδυ –  λογικά δε θα χρειαστείς – τους καλείς στο κινητό που σου έχουν δώσει).

Σ’ επόμενο ταξίδι στην Πράγα, σαφέστατα και θα μέναμε πάλι στο Like Home Apartments.

P.S. Και ναι, δίπλα σου βρίσκονται αγαπημένα εστιατόρια και κορυφαία cafe και bars (όλα σε απόσταση για ευχάριστο ποδαρόδρομο!).

Spálená 59, 110 00 Praha 1

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

More to explorer

© All rights reserved | Made by Elena Kardamitsi