Στο Μπατσί θα Φας στον Σταμάτη!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

«Παιδιά, μένουμε στο Μπατσί, ποιο είναι το top μέρος για φαγητό;», ρωτήσαμε δυο διαφορετικούς φίλους, που πηγαίνουν χρόνια στην Άνδρο.

«Στον Σταμάτη», μας απάντησαν και οι δύο.

Μας επιβεβαίωσε πόσο καλό φαγητό έχει ο «Σταμάτης» και η φίλη μας η Άννα από το Belvedere, το εκπληκτικό ξενοδοχείο μας.

Σχολαστική απολύμανση σε κάθε τραπέζι (όλα τα προσέχουμε εμείς, κάθε λεπτομέρεια) και στα καπάκια αρχίζουμε το φαγοπότι – γιατί είναι το πρώτο μας βράδυ στο νησί κι ήρθαμε πεινασμένοι από την Αθήνα… #gelaei_o_kosmos  

Σαλάτα με ρόκα και καρύδια, Μοσχαράκι με local χιλοπίτες Άνδρου, Μακαρονάδα με θαλασσινά και Αρνάκι κότσι με (πεντανόστιμο) πουρέ μελιτζάνας! 

Επιβεβαιώθηκε – πολύ εύκολα, είναι η αλήθεια – η εξαιρετική φήμη του «Σταμάτη».

Κι επειδή όλοι στο νησί γίνονται μια παρέα, κουβεντιάζουμε με το απέναντι τραπέζι για το πρόγραμμά μας στη Χώρα της Άνδρου, για την Πυθάρα και το Γεφύρι της Αγάπης .

Έρχεται και κέρασμα ,γλυκό τριαντάφυλλο, από τη Μαρία, που έχει τις «Φουσκοθαλασσιές» το εκπληκτικό μαγαζάκι με τοπικά προϊόντα ,που βρίσκεται απέναντι από τον «Σταμάτη» και πριν από χρόνια την είχαμε παρουσιάσει στο «Μένουμε Ελλάδα» στην ΕΡΤ(!) 

P.S. Από ψηλά αύριο οι φωτογραφίες στις παραλίες της Άνδρου, για να μη φαίνεται η κοιλιά, ε!

Σταμάτης

Μπατσί 845 03

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

More to explorer

© All rights reserved | Made by Elena Kardamitsi